Visszajelzések

„Enikő személyében egy olyan szakembert ismertem meg, aki hivatása felé teljes mértékben elkötelezett. Örömmel végzi a munkáját, otthon érzi magát benne, ezáltal biztonságérzetet áraszt. Ez a biztonság képezi a kliensekkel való kapcsolata alapját. Három fő tulajdonsága az empátia, a hitelesség és a másik feltétel nélküli elfogadása. Ezekhez társul még szociális érzékenysége, kiváló kommunikációja és mély szakmai tudása. Bármilyen problémám merül fel, mindig megnyugtat a vele folytatott beszélgetés. Azt gondolom, léteznek olyan hivatások, melyekre születni kell. Enikő megtalálta ezt az utat és szerencsésnek érzem magam, hogy a sors megadta nekem ezt a lehetőséget, hogy megismerjem őt. Munkám során és a magánéletemben is bizalommal ajánlom őt, ha pszichológus szakember segítségét keresik ismerőseim.”

(V. - 41 éves hölgy, Hajdúszoboszló)

“Hosszú évekkel ezelőtt pótolhatatlan veszteség ért, mely nem csak lelki, de egészségi problémákat is okozott! Évekig tartó erős felsőlégúti betegség kínozott (fül-, torok-, arcüreggyulladás, köhögés). Miután Enikőnél veszteség feldolgozó beszélgetéseken vettem részt, panaszaim megszűntek.”

(42 éves hölgy, Hajdúszoboszló)

„Feleségem váratlan és tragikus halála után ismertük meg Enikőt, aki először csak hatéves kislányomnak segített feldolgozni a feldolgozhatatlant. Majd engem és 18 éves fiamat segített túllenni ezen a nehéz időszakon. Mindig kedves, türelmes volt és nagyon sokat köszönhetünk neki!”

(I.-50 éves férfi, Hajdúszoboszló)

„Nekem nagyon sokat segített Enikő önmagam megismerésében és a pánikbetegség leküzdésében. Minden egyes alkalommal feltöltődve távoztam a beszélgetéseink után. Támogató, empatikus, barátságos. Úgy éreztem, hogy van egy ember, aki mindig, minden körülmények között megért. Számomra Ő egy menedék volt, akivel bármit megoszthattam. Maximálisan megbíztam benne. Úgy gondolom, a személyes változás sok időt és munkát igényel, mely nagy része saját magunkon múlik, amihez elengedhetetlen egy kiváló szakember.”

(B.-29 éves hölgy, Hajdúszoboszló)

„Szerencsés vagyok, hogy megismerhettem és rábízhattam magamat, pedig voltak fenntartásaim azzal kapcsolatban, hogy egy pszichológus tud segíteni az összegubancolódott gondolataimon, mélyre ásott traumáimon, rossz hangulatomon és egyáltalán az egész lehangolódott, elszomorodott életkedvemen. Enikő olyan eseményekre, összefüggésekre világított rá, melyekkel kibogozódtak, elsimultak régi, kusza érzéseim, emlékeim, kötődéseim. Az üléseken megerősítette az önértékelésemet, újra erősnek, magabiztosnak érezhettem magamat. Mindig tudta, hogy milyen ritmusban kell velem haladni, milyen kérdéseket kell feltenni és hogyan, milyen módszerekkel oldja fel feszültségeimet, szorongásaimat. Minden alkalommal érezte hangulatom rezgéseit, és ennek megfelelően alkalmazta szakmaiságát, megerősítéseit, tesztjeit. Szakmailag magas színvonalat képvisel, és tényleg fontos számára a kliense érdeke, sorsa. Segített abban, hogy elfogadjam a múltam, elfogadjam és értékeljem önmagam és legfőképpen elősegítette, hogy képes legyek jövőképet alkotni és terveket szőni. Bátran, jó szívvel ajánlom emberségét, szakmaiságát, tudását, és kedves, nyitott, szeretetteljes egyéniségét”

(A.- 57 éves hölgy)

„Amikor 5-es kisfiúként közölte az akkori osztályfőnököm, hogy lehet, jót tenne, ha eljárnék néha-néha az iskolám pszichológusához, akkor eléggé kellemetlenül esett. Persze 12-13 évesen a lehető legrosszabban fogadtam. Hiszen milyen már, ha egy ember pszichológushoz jár, biztos ki fognak emiatt csúfolni, vagy esetleg kibeszélni majd a hátam mögött. De miután legelőször átléptem a terem küszöbét (persze megszeppent gyerekként) és jött a bemutatkozás, majd a beszélgetés, akkor egyre inkább olyan érzés kezdett bennem kibontakozódni, – ami erősödött minden, közösen eltöltött óra után,- mintha egy családtagommal beszélgetnék, akivel nem tudok beszélgetni minden nap, hanem csak hetente vagy kéthetente összeülni és átvitatni az elmúlt napokat, heteket, hónapokat és éveket. Így már később nem is volt bennem semmiféle feszültség azzal kapcsolatban, hogy hova tűnök el hetente kétszer negyvenöt percben. Három év távlatában biztosan mondom, hogy Litkei Enikő nagyon sokat segített abban, hogy sikeresen végigjárjam az általános iskolai felső évfolyamokat és egy olyan jövőt és életet válasszak magamnak, ami számomra a legjobb és a legbiztonságosabb.”

( P. - 16 éves fiú)

„A csapatépítő játék célja az volt, hogy a munkatársak jól érezzék magukat, az együtt, szórakozással töltött időt tartalmasan, a megszokott munkahelyi körülmények közül kiszakadva töltsék. Úgy gondolom, hogy ezt a cél sikerült elérni. A játék könnyed kikapcsolódást jelentett a munkatársak számára, illetve a közösen megszerzett élmények pozitív hatásából fel tudtak töltődni. Jó alkalom volt, hogy a kolléganők új oldalukról ismerhették meg egymást. A feladatok hozzájárultak ahhoz, hogy a munkatársak közti együttműködés és kommunikáció javuljon. Az egyes játékok sikeres megoldásának sokszínűsége tükrözte az egyéni képességeket és az összehangolt csapatmunkát, hatékony kommunikációt, egymás segítését. Mindezek mellett nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük! „

„A csapatépítő tréning feladatok összeállítását nagyon jónak találtam, tetszett, hogy a személyek több személyes dolgot is megbeszélhettek. Köszönöm, hogy lehetőségünk volt megismerni egymást és nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban.”

„Ennyit együtt még sohasem nevettünk! Lehetne minden héten ilyen tréning!”

„Kedves Enikő! Nagyon köszönjük! A visszajelzések a csapatépítő tréningről szerinte mindenkitől hasonlóak voltak: Mindenki élvezte a feladatokat, remek volt a hangulat!!! Több csoportból hallottam vissza, hogy örültek, hogy másik oldalukról is megismerhették a csapattársaikat.
Enikő! Te egy nagyon kedves, önzetlen, profi szakember vagy, legalábbis én így ismertelek meg. Bátran fogom ajánlani a munkádat másoknak is, és mindenképpen Téged foglak keresni, ha újra esedékes lesz a csapatépítés 🙂 További sikeres munkát kívánok!”

Időpont kéréshez hívjon bizalommal!